Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten, heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper).

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op praktisch alle producten van NATUURSTEENvakman.nl. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:

Uiteraard zijn de retourkosten volledig afhankelijk van uw specifieke bestelling, op basis van onze gemiddelde orderwaarde geven wij een realistische indicatie, echter kan deze altijd afwijken van uw specifieke situatie. Uiteraard vragen wij indien gewenst een offerte aan bij onze vaste transporteur waarbij wij u voorzien van een gericht prijsvoorstel t.b.v. transport.

Indicatie retourkosten (per palletplaats): € 75,00 in Nederland & € 85,00 in België.

NATUURSTEENvakman stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: In het geval van kwaliteitsproblemen van uw levering (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), kunt u gebruik maken van onze klachtenprocedure. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing.

Hoe kan ik geleverde producten retourneren?

Indien u de door NATUURSTEENvakman geleverde producten wilt retourneren, controleer de producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake is van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking, of een vergelijkbare verpakking zitten.

Voor het indienen van een retourmelding kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Wij verzoeken u hierbij om - naast een eventuele toelichting op de retouraanvraag - minimaal de volgende zaken in deze e-mail te benoemen: Uw (contact)gegevens + uw ordernummer. In het geval van een defect of schade, verzoeken wij u tevens om een digitale foto hiervan aan te leveren. Voeg deze afbeelding(en) als bijlage toe aan de e-mail.

Na ontvangst van een retourmelding neemt een medewerker van NATUURSTEENvakman.nl binnen 2 werkdagen contact met u op.

Binnen 14 dagen uw geld terug

Wanneer u ons heeft laten weten dat u uw aankoop wilt retourneren zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug wordt gestort. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u de retour aanvraag heeft ingediend bij ons. Wel wachten wij met de terugbetaling totdat wij het product (in goede staat) ontvangen hebben.

Retouradres:

NATUURSTEENvakman
Parlevinkerweg 34
5928 NV, Venlo
Nedeland

T. +31 (0)85 0049 696
E. [email protected]