NATUURSTEENvakman

Verzenden & retourneren

NATUURSTEENakman.nl doet er alles aan om uw (online) bestelling zo snel mogelijk bij u thuis te bezorgen. Onderstaand vindt u alle informatie over verzending, bezorging en retourneren.

Verzendkosten (Nederland)

Bij NATUURSTEENvakman.nl is bezorging gratis bij een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 1.250,- incl. BTW. Bij een bedrag minder dan € 1.250,- zijn er een tweetal opties:

  • Regulier transport, dit betreft de meeste producten van NATUURSTEENvakman.nl: € 55 incl. BTW. 
  • Zwaar transport, dit betreft de zwaardere producten van NATUURSTEENvakman.nl, waaronder raamdorpels, buitendorpels, paalmutsen & muurafdekkers met een dikte vanaf 4 cm: € 85 incl. BTW. 

LET OP: In het geval van een afleveradres op de Waddeneilanden gelden afwijkende tarieven, veelal een extra toeslag. Voor de actuele tarieven kunt u contact met ons opnemen. in het geval uw aflever adres de Waddeneilanden betreft, neemt een van onze medewerkers contact met u op. Pas nadat u goedkeuring geeft op de extra toeslag wordt uw bestelling in behandeling genomen. 

Verzendkosten (België)

Bij NATUURSTEENvakman.nl is bezorging gratis bij een bestelling met een totaalbedrag van meer dan € 1.500,- incl. BTW. Bij een bedrag minder dan € 1.500,- zijn er een tweetal opties:

  • Regulier transport, dit betreft de meeste producten van NATUURSTEENvakman.nl: € 75 incl. BTW. 
  • Zwaar transport, dit betreft de zwaardere producten van NATUURSTEENvakman.nl, waaronder raamdorpels, buitendorpels, paalmutsen & muurafdekkers met een dikte vanaf 4 cm: € 99 incl. BTW. 

Handelingskosten

NATUURSTEENvakman.nl is gespecialiseerd in het op maat aanbieden van vensterbanken en dorpel voor scherpe prijzen (en tevens betaalbare verzendkosten). Om deze scherpe prijzen te kunnen bieden hanteren wij een minimale orderwaarde van Euro 75,- incl. BTW (excl. verzendkosten). Natuurlijk kunt u ook een kleinere bestelling bij ons plaatsen, in dit geval zullen wij Euro 17,95,- incl. BTW handelingskosten in rekening brengen. Wij hopen hierbij op uw begrip.

 

Levering

NATUURSTEENvakman doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De daadwerkelijke levertermijn vindt u altijd duidelijk vermeld op de product detailpagina. Binnen het volledige productassortiment van NATUURSTEENvakman.nl zijn er een aantal mogelijke levertermijnen:

  • Binnen 3 tot 5 werkdagen (samples)
  • Binnen 5 tot 10 werkdagen.
  • Binnen 10 tot 15 werkdagen.
  • Binnen 15 tot 20 werkdagen.


NATUURSTEENvakman doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. De verwachte levertijd is afhankelijk van het product en daarnaast afhankelijk van eventueel maatwerk (veelal betreft dit specifiek zaagwerk). Na een online bestelling neemt een medewerker van NATUURSTEENvakman contact met u op, om een specifieke afleverdatum te bespreken. 

LET OP: Levering in België neemt normaal gesproken 1 tot 3 extra werkdagen in beslag.

Afhalen.

U kunt bij NATUURSTEENvakman.nl ook kiezen voor de verzendmethode 'afhalen'. Hierbij wordt uw bestelling klaargezet voor afhalen in Venlo (5928 NV, Parlevinkerweg 34). Hiervoor worden geen kosten in rekening gebracht. Wanneer uw bestelling (bijna) klaar staat, wordt er contact met u opgenomen om een afhaalmoment in te plannen. 

Afhaalmomenten. 
Donderdag: 13.00 - 17.00.
Vrijdag: 09.00 -  13.00.

Levertijd

De specifieke leverdatum zal altijd met u samen kortgesloten worden. Op de dag van levering kunt u vanaf 08.30 telefonisch contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers kan u vervolgens een gericht tijdspanne geven (+/- 2 uur) waarin de levering (naar verwachting) plaats zal vinden. 

De chauffeur zal vervolgens circa 60 minuten voor levering telefonisch contact met u opnemen, om een seintje te geven dat 'hij of zij eraan komt'. 

Leverlocatie

Afleveradres bereikbaar voor vrachtwagen.
Het door u ingevoerde afleveradres dient bereikbaar te zijn voor een vrachtwagen (van ong. 18 meter lang). De meeste online bestellingen worden door onze transporteur bezorgd met een vrachtwagen. Mocht het door u ingevoerde afleveradres niet / lastig bereikbaar te zijn met een vrachtwagen, verzoeken wij  om dit tijdens of direct na uw online bestelling (binnen 1 werkdag na uw bestelling) te melden. Dan kunnen we samen tot een geschikte oplossing komen.

In het geval het door u gewenste afleveradres niet of lastig bereikbaar is voor een vrachtwagen, wordt in samenspraak een afwijkend afleveradres gekozen waar uw online bestelling gelost wordt. Uiteraard zo dicht mogelijk bij de gewenste uiteindelijke bestemming.

Blijkt tijdens levering dat het afleveradres niet of lastig te bereiken is voor een vrachtwagen, zullen wij per direct telefonisch contact opnemen om een alternatief te bespreken. Geeft deze oproep geen gehoor en/of kan er geen passend alternatief gevonden worden, zal uw online bestelling niet afgeleverd worden en zijn de kosten voor een tweede verzending voor rekening van de koper.

Levering betreft de begaande grond.
De uitgangspositie van onze transporteur is altijd om uw bestelling zo dicht mogelijk bij het aangegeven adres te bezorgen. Aangezien uw bestelling veelal op pallets geleverd wordt, die eventueel gelost worden met een kooiaap of palletwagen, bepaald de transporteur per specifieke situatie tot in hoeverre dit mogelijk is. De specifieke situatie en het te berijden terrein is hierbij bepalend. Levering vindt altijd plaats op de begane grond.

Moet iemand de bestelling persoonlijk in ontvangst nemen?
Indien er niemand op locatie aanwezig is, zal de bestelling op de meest geschikte plek geplaatst worden. Indien u van te voren aangeeft dat er niemand aanwezig is, kunt u alvast de voorkeursplek aangeven, zodat de chauffeur hier rekening mee kan houden. Uiteindelijk zal de chauffeur op eigen inzicht de beste plek kiezen om uw bestelling te plaatsen. Tevens maakt de chauffeur hier een foto van.

Wij verzoeken u om uw bestelling binnen 1 werkdag te controleren en eventuele opmerkingen tijdig aan te leveren per e-mail.

Retourneren

Indien u niet tevreden bent met de geleverde producten, heeft u de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen te retourneren. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Hierbij vragen wij u wel de producten compleet, onbeschadigd en in de originele verpakking (of een vergelijkbare verpakking) te retourneren. Alle producten die niet compleet zijn en/of gebruikersschade hebben, komen niet in aanmerking voor terugname. De kosten die het retourneren met zich meebrengt, zoals bijvoorbeeld verzendkosten en verpakkingskosten, zijn voor de rekening van de klant (koper). 

LET OP: Op deze wet zijn enkele uitzonderingen, waaronder producten die door de ondernemer tot stand zijn gebracht, overeenkomstig specificaties van de consument. Dit is van toepassing op diverse producten van NATUURSTEENvakman.nl, zoals bijvoorbeeld de op vensterbanken en dorpels die gezaagd worden op basis van de gewenste afmetingen van de koper. Indien u gebruik heeft gemaakt van een van onze maatwerk producten, kan uw online aankoop niet herroepen noch geretourneerd worden.

Indicatie retourkosten:
Uiteraard zijn de retourkosten volledig afhankelijk van uw specifieke bestelling, op basis van onze gemiddelde orderwaarde geven wij een realistische indicatie, echter kan deze altijd afwijken van uw specifieke situatie. Uiteraard vragen wij indien gewenst een offerte aan bij onze vaste transporteur waarbij wij u voorzien van een gericht prijsvoorstel t.b.v. transport.

Indicatie retourkosten (per palletplaats): € 75,00 in Nederland en € 85,00 in België incl. BTW. 

NATUURSTEENvakman stort vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terug, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

LET OP: In het geval van kwaliteitsproblemen van uw levering (uw klacht valt onder de noemer defect of schade), kunt u gebruik maken van ons klachtenformulier. Hierbij streven wij altijd naar een correcte en klantvriendelijke oplossing.

Hoe kan ik geleverde producten retourneren?
Indien u de door NATUURSTEENvakman geleverde producten wilt retourneren, controleer de producten dan eerst op eventuele gebruikersschade. Indien er geen sprake is van gebruikersschade, zorg er dan voor dat de producten in de originele verpakking, of een vergelijkbare verpakking zitten. Vervolgens dient u onderstaand retourformulier in te vullen en per e-mail te verzenden naar [email protected]

RETOURFORMULIER NATUURSTEENvakman.nl (PDF-BESTAND)
RETOURFORMULIER NATUURSTEENvakman.nl (WORD-BESTAND)

Na ontvangst van een, volledig ingevuld, retourformulier neemt een medewerker van NATUURSTEENvakman binnen 2 werkdagen contact met u op.

Binnen 14 dagen uw geld terug.

Wanneer u ons heeft laten weten dat u uw aankoop wilt retourneren zorgen wij ervoor dat het aankoopbedrag binnen 14 dagen terug wordt gestort. Deze 14 dagen termijn gaat in op de dag dat u de retour aanvraag heeft ingediend bij ons. Wel wachten wij met de terugbetaling totdat wij het product (in goede staat) ontvangen hebben.


Retouradres:
Parlevinkerweg 34
5928 NV, Venlo

Tel. +31-(0)85-1301 283
E-mail. [email protected]

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »