Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad / werkblad op maat - Natuursteen & composiet - Stenen (werk)bladen voor een bijzonder meubel!

Een stenenblad / werkblad voor binnen - in de door gewenste afmeting & afwerking op maat - bestelt u eenvoudig online bij NATUURSTEENvakman.nl. Met een top collectie "stenen (werk)bladen"  slaagt u bij ons altijd. Gaat uw voorkeur uit naar een composiet (werk)blad - van marmercomposiet & kwartscomposiet - of juist naar een natuursteen (werk)blad, waarbij u de keuze heeft uit marmer, graniet & hardsteen. Wat uw keuze ook wordt, met een eigen zagerij, grote voorraad & gespecialiseerde vakmannen zorgen wij altijd voor een passend blad op maat: Eenvoudig online, scherp geprijsd & Snel in huis! 

LET OP: Wij maken onderscheid tussen bladen en werkbladen, waarbij werkbladen geschikt zijn voor actieve belasting & gebruik. Daarnaast zijn onze stenen (werk)bladen niet dragend. Deze (werk)bladen worden met name als bovenblad / oplegblad voor meubels gebruikt. Wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze werkbladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Een blad versus werkblad. 

Binnen de collectie bladen binnen NATUURSTEENvakman.nl maken wij expliciet onderscheid in "bladen" en "werkbladen", maar wat is nu precies het verschil? Heel concreet zijn onze werkbladen geschikt voor actief gebruik & actieve belasting, waarbij een hoge mate van sterkte & onderhoudsvriendelijkheid - zoals slijtvastheid, krasvastheid, vlekvriendelijkheid & schoonmaakvriendelijkheid - van toepassing is. Een werkblad wordt normaal gesproken actief gebruikt en dan wilt u zich uiteraard geen zorgen maken over slijtage, krassen en veelvoorkomende vlekken (die er niet meer goed uitgaan). In dit geval adviseren wij dus een hoogwaardig stenen werkblad, verkrijgbaar in zowel graniet als kwartscomposiet. Daarnaast adviseren wij een werkblad indien de omstandigheden waarin het blad toegepast wordt wat extremer zijn, denk hierbij aan vochtige & warme omstandigheden in de badkamer, het toilet, de keuken en (in de buurt van) de haard. Onze bladen zijn geschikt als bovenblad voor meubels & objecten die niet of nauwelijks belast worden, denk hierbij aan een mooi stenen blad voor een TV meubel, dressoir en of "afdekblad" voor bijv. een stenen muurtje bij een trapbalustrade. Binnen de categorie bladen heeft u de keuze uit marmercomposiet, Bianco Carrara marmer en Belgisch hardsteen. 

Voor ieder uniek meubelstuk een passend meubelblad / bovenblad. 

Bladen van natuursteen & composiet zijn erg populair voor het vervaardigen en/of verrijken (pimpen) van unieke meubelstukken. Bij NATUURSTEENvakman.nl is de kans groot dat u slaagt in uw zoektocht naar een maatwerk (werk)blad voor uw unieke meubel. Zo worden onze marmercomposiet bladen veelvuldig gebruikt als bovenblad voor meubelstukken die niet tot nauwelijks belast worden. Denk hierbij aan een maatwerk composiet blad als bovenblad voor een uniek TV meubel, dressoir en salontafel, of bijzettafel. Ditzelfde geldt voor onze natuursteen bladen die qua sterkte & gevoeligheid vrij vergelijkbaar zijn met marmercomposiet, waaronder onze marmer bladen & hardsteen bladen

Ook onze werkbladen van graniet & kwartscomposiet worden voor bovenstaande meubels gebruikt, maar deze worden daarnaast ook veelvuldig met toegepast indien de praktische voordelen & eigenschappen een toegevoegde waarde bieden. Denk hierbij aan een meubel-werkblad voor de afwerking van een bar (barblad / barwerkblad), of een werkblad voor een keukeneiland, het realiseren van een uniek wasmeubel / badmeubel, of juist een warmtebestendig blad voor een sfeervol haardmeubel. Wat uw wensen ook zijn, altijd een passend stenen (werk)blad voor uw unieke meubelstuk! 

Een (werk)blad op maat bij NATUURSTEENvakman.nl. 

Of u nu gaat voor natuursteen of composiet, en of u nu op zoek bent naar een blad om uw oude TV meubel op te pimpen, of juist naar een maatwerk blad om uw nieuwe luxe haardmeubel compleet te maken, bij NATUURSTEENvakman.nl wordt ieder blad op maat vervaardigd. Wat uw wensen ook zijn, bij ons slaagt u altijd voor een perfect stenen blad op maat. U kunt middels onze uitgebreide "blad categorieen structuur" en filterfuncties eenvoudig een gerichte collectie (werk)bladen selecteren die passen bij uw specifieke wensen & voorkeuren.

Wanneer u vervolgens doorklikt naar de productpagina van een blad, kunt u eenvoudig de breedte/ diepte (stap 1) en de langte (stap 2) invoeren. Ook eventuele extra opties op het gebied van zaagsnedes & zijkant afwerkingen kunt u eenvoudig selecteren. A.d.h.v. de door u ingevoerde waarden wordt de prijs automatisch & vertoond. Zo bestelt u uw werkblad eenvoudig online op maat. Nadat uw bestelling geplaatst wordt gaan onze vakmannen voor u aan de slag. Ieder meubelblad wordt met zorg & liefde voor het vak vervaardigd en afgewerkt, waarna uw maatwerk blad - direct vanuit onze zagerij - snel bij u thuis wordt bezorgd!

Bladen van natuursteen en composiet. 

Gaat u voor een blad van natuursteen of composiet? Waar u ook voor kiest, wij bieden binnen beide materiaalsoorten een mooie collectie met voor ieder wat wils. Onze composietstenen - marmercomposiet & kwartscomposiet - en diverse natuursteen soorten - Bianco Carrara marmer, diverse granieten & Belgisch hardsteen - hebben allemaal hun eigen uniek eigenschappen, voor- & nadelen, maar vooral ook kleurtinten, stijl, uitstraling & prijskaartje. Allereerst dient u een afweging te maken tussen de behoefte aan een werkblad, of een blad. Vervolgens kunt u verder gaan kijken naar wat u mooi vind, welke uitstraling gewenst is en natuurlijk ook wat er binnen uw budget past. 

Composiet (marmer- & kwartscompsiet)

Composiet is qua materiaal erg populair, zowel voor bladen als voor werkbladen. Dit heeft met name te maken met de enorme keuze op het gebied van kleuren, stijlen & looks, maar vooral ook met de twee verschillende composiet soorten, waarbij 1 van de 2 vaak direct een perfect passende optie is. Bent u op zoek naar een mooi stenen meubelblad, dat niet of nauwelijks belast / gebruikt gaat worden? Dan is de scherpe prijs - en ook prijs/kwaliteit verhouding - van onze marmercomposiet bladen zeer interessant. Bent u juist op zoek naar een kwalitatief werkblad, die ideaal geschikt is voor gebruik & actieve belasting, slijtvast & krastvast, en daarnaast ook goed bestand tegen vocht & warmte? Dan zijn de kwalitatief hoogwaarde kwartscomposiet werkbladen een juiste optie. Waar u ook voor kiest, voor beide composietsoorten vindt u bij ons een uniek assortiment van kleuren / kleurtinten. Naast de populaire homogene witte (werk)bladen, zwarte (werk)bladen & grijze (werk)bladen, vindt u bij ons ook prachtige marmerlook (werk)bladen; Keuze genoeg dus!

Natuursteen (marmer, hardsteen & graniet). 

Ook vindt u bij ons een prachtige collectie (werk)bladen van natuursteen. In principe is hierbij ook weer het onderscheid te maken tussen het oersterke graniet, geschikt als werkblad, en de wat gevoeligere natuursteen soorten Belgisch hardsteen & Bianco carrara marmer, beide geschikt als blad. Gaat u voor de klassieke look van marmer bladen, de natuurlijke & sfeervolle uitstraling van hardsteen bladen, of juist de stijlvolle & luxe look van graniet werkbladen? Iedere natuursteen soort heeft haar eigen unieke uitstraling, waarmee u uw unieke meubelstuk perfect "af" kunt maken. Voor welk type natuursteen - en afwerking - u uiteindelijk ook kiest, wij staan garant voor prachtige bladen, altijd op maat vervaardigd!