Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Blad marmerlook op maat - Marmer look werkbladen van composiet

Een marmerlook (werk)blad van composiet bestelt u bij NATUURSTEENvakman.nl! Bij ons vindt u een mooie collectie composiet (werk)bladen met sfeervolle marmerlook tekeningen in diverse kleurtinten. Gaat u voor een klassieke witte marmerlook, of voor een luxe zwart marmer (werk)blad, of juist de warme & landelijke uitstraling met een zandkleurig (crema marfil) marmerlook blad? Voor welke specifieke marmerlook u uiteindelijk ook kiest, wij zorgen voor prachtige marmerlook bladen die - zorgvuldig op maat vervaardigd - snel bij u thuis bezorgd worden. Combineert u de mooie uitstraling van marmer met de scherpe prijs van marmercomposiet, of de hoogwaardige kwaliteit van kwartscomposiet?

LET OP: Onze stenen (werk)bladen zijn niet dragend, wij adviseren dan ook altijd een stevige & vlakke (bij voorkeur volledig bedekte) constructie, waar het meubelblad op komt te liggen. Pas onze bladen dus niet '(vrij)hangend' toe.

Blad marmerlook wit - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Blad crema marfil look - marmercomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook wit - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook wit luxe - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook grijs - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm
Werkblad marmerlook zwart - kwartscomposiet - gepolijst (glans) - 2 cm

De look van marmer, de voordelen van composiet!

Marmer look (werk)bladen van composiet zijn tegenwoordig erg populair. De bijzondere luxe uitstraling van marmer is tijdloos en wordt ook binnen de nieuwste interieurtrends volop omarmt. Echter is het "echte" marmer een relatief gevoelige natuursteen soort en is het materiaal zelf ook vrij prijzig. Met onze collectie van composiet bladen & werkbladen in marmerlook is er voor beide "nadelen" een oplossing in de vorm van marmercomposiet marmerlook bladen & kwartscomposiet marmerlook werkbladen. 

Bent u gek op de uitstraling van marmer, maar bent u op zoek naar een goedkoper alternatief - zonder in te moeten leveren op kwaliteit - dan is een marmerlook blad van marmercomposiet een ideale optie. Voor de mensen die een marmer look wensen te combineren met een krasvrij, vochtvrij, onderhoudsvriendelijk, duurzaam en vocht / warmte bestendig materiaal, vinden in een marmerlook werkblad van kwartscomposiet het ideale product.

Het grote voordeel van de marmerlook bladen van composiet is de mooie diversiteit op het gebied van kleurtinten. Naast de klassieke witte marmerlook vindt u bij ons een prachtige zwarte, donkergrijze &  zandkleurige "Spaanse" marmer looks. Waar u ook voor kiest, altijd een passend marmerlook (werk)blad bij NATUURSTEENvakman.nl! Bekijk ook zeker even onze marmerlook vensterbanken, marmerlook dorpels & marmerlook plinten

Marmerlook bladen vs werkbladen van composiet. 

Binnen de collectie marmerlook bladen van NATUURSTEENvakman.nl wordt onderscheid gemaakt tussen "bladen" en "werkbladen" van composiet. Dit kunt u eenvoudig terugzien in de productnaam van het specifieke product. In principe is een blad geschikt wanneer de toepassing decoratie is en een werkblad geschikt voor actief gebruik. Onze composiet werkbladen - van kwartscomposiet - zijn geschikt voor actief gebruik & belasting. Ideaal voor bijv. een keukeneiland, bar, tafel, maar ook voor een haardmeubel en wastafel / badkamer meubel. Onze composiet bladen zijn vervaardigd uit marmercomposiet, wat gevoeliger en minder sterk, oftewel niet geschikt voor structurele belasting. Natuurlijk vindt u bij ons ook een mooie collectie "echte" marmer bladen. Onze marmerlook bladen van marmercomposiet worden veelgebruikt als bovenblad / meubelblad voor TV-meubels, dressoirs, kasten, salontafels, bijzettafels en voor de afwerking van interieur objecten, denk bijv. aan het mooi afwerken van een trapbalustrade muurtje met een marmerlook blad op maat.