Eigen natuursteenzagerij Producten – tot op de mm – op maat Altijd korting bij grotere bestellingen Klanten waarderen ons met een 9/10
  • Lorem ipsum

Natuursteen op maat - voordelig online & direct uit eigen natuursteen-zagerij!

Bent u op zoek naar natuursteen op maat, dan is de kans groot dat u bij NATUURSTEENvakman.nl goed zit! Bent u op zoek naar een uniek product met een natuurlijke & sfeervolle uitstraling, dan past natuursteen perfect. Bij ons vindt u een diverse collectie natuursteen - bestaande uit Belgisch hardsteen (arduin), Bianco Carrara (wit) marmer & diverse soorten graniet - die wij in eigen zagerij op maat voor u bewerken. Of u nu op zoek bent naar een vensterbank, dorpel, (werk)blad, gevelplint, of afdekker; Natuursteen op maat bestelt u bij ons eenvoudig online - in een afmeting, bewerking & afwerking naar wens - voor een scherpe prijs. 

Natuursteen op maat voor binnen & buiten. 

Wij bieden een prachtige collectie natuursteen op maat, voor zowel binnen als buiten. Voor binnen kunt u bij ons terecht voor een prachtige natuursteen vensterbank, natuursteen binnendeur dorpel, natuursteen (werk)blad, natuursteen wastafelblad & natuursteen plinten, altijd in de door u gewenste afmeting uiteraard! Voor binnen kunt u bij ons kiezen uit Belgisch hardsteen (gezoet en donkergezoet), Bianco Carrara marmer (gepolijst en gezoet) en diverse granietsoorten waaronder impala, nero assoluto en steel grey graniet (gepolijst, gezoet, gebrand & leather). En ook op het gebied van natuursteen is onze collectie divers en bieden wij voor ieder wat wils.

Gaat u voor de luxe & klassieke uitstraling van marmer? Een prachtige keuze, maar houdt er wel rekening mee dat Bianco carrara marmer een relatief gevoelige natuursteen is. Vandaar dat wij er bewust voor gekozen om natuursteen producten die normaal gesproken intensief gebruikt worden en/of onderhevig zijn aan belasting niet in Bianco Carrara marmer aan te bieden, zoals bijv. plinten, binnendorpels & wastafelbladen.

Kiest u voor het sfeervolle & levendige Belgisch hardsteen voor binnen? Dan bent u verzekerd van een levendig, natuurlijk & sfeervol natuursteen product, voor een scherpe prijs. Houd er wel rekening mee dat met name licht / blauw gezoet Belgisch hardsteen een relatief gevoelige natuursteen soort is, met name krasgevoelig. Voor binnen adviseren wij dan ook donkergezoet hardsteen, hierbij kunt u in het geval van kleine krasjes & oneffenheden altijd nog gebruik maken van hardsteen olie. 

Of valt de keuze toch op het oersterke en stijlvolle graniet? Met graniet kiest u voor een van de meest kwalitatieve soorten natuursteen, extreem duurzaam, sterk & onderhoudsvriendelijk. U heeft binnen de collectie van NATUURSTEENvakman de keuze uit drie graniet soorten: Het elegante nero assoluto graniet, het klassieke impala graniet en het wat stoerdere steel grey graniet. 

En voor buiten bieden wij hoogwaardige natuursteen buitendeur dorpels, natuursteen raamdorpelsnatuursteen muurafdekkers & natuursteen paalmutsen & natuursteen gevelplinten. Ook deze bestelt u - op maat - eenvoudig online voor een scherpe prijs. Voor buiten kunt u bij ons kiezen uit Belgisch hardsteen (geschuurd & gezoet) en nero assoluto / zwart graniet (gezoet & gebrand). 

Altijd een prachtig natuurstenen product op maat - met zorg & liefde voor het vak vervaardigd door vakmannen - bij NATUURSTEENvakman.nl, de nr. 1 specialist in natuursteen maatwerk!