NATUURSTEENvakman

 • Topkwaliteit materialen & eigen Natuursteen zagerij
 • Vakman gespecialiseerd in maatwerk
 • De beste prijs & snel in huis
Filters
 • Dikte (cm)
 • Kleur
 • Breedte (cm)
 • Max. lengte (cm)
 • Materiaal
 • Afwerking oppervlakte

Een composiet dorpel op maat bij NATUURSTEENvakman.nl; In eigen beheer op maat gezaagd, zorgvuldig afgewerkt & snel geleverd. En ook nog eens voordelig; Een dorpel van composiet op maat bestelt u voor de beste (online) prijs direct online. Bestellen is heel eenvoudig en zelfs specifiek maatwerk, zoals een hoekuitzaging, bestelt u direct mee voor een vaste & scherpe prijs. Een unieke collectie marmer composiet dorpels met een grote keuze op het gebied van kleur(tint), zodat u altijd een passende composiet dorpel vindt.

  • Dorpel composiet Polare wit 5x2 cm

   Dorpel Composiet Polare wit 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Bianco S 5x2 cm

   Dorpel Composiet Bianco S 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Bianco L 5x2 cm

   Dorpel Composiet Bianco L 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Beige 5x2 cm

   Dorpel Composiet Beige 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Perlato 5x2 cm

   Dorpel Composiet Perlato 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Titano 5x2 cm

   Dorpel Composiet Titano licht grijs 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Grigio 5x2 cm

   Dorpel Composiet Grigio grijs 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Marrone bruin 5x2 cm

   Dorpel Composiet Marrone bruin 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Hardsteen look antraciet 5x2 cm

   Dorpel Composiet Hardsteen Look antraciet 5x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €17,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Cool Grey 5x2 cm

   Dorpel Composiet Cool Grey (licht grijs) 5x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT tot 230 cm. Direct & Voordelig Online, Snel in huis!

   Vanaf: €17,00
   Lengte op maat - tot 230 cm
  • Dorpel composiet Carrara wit 5x2 cm

   Dorpel Composiet Carrara wit (marmer look) 5x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT. Direct & Voordelig Online, Snel bezorgd!

   Vanaf: €17,00
   Lengte op maat - tot 230 cm
  • Dorpel composiet Polare wit 8x2 cm

   Dorpel Composiet Polare wit 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Crema Marfil 5x2 cm

   Dorpel Composiet Crema Marfil (crème / zandkleurig) 5x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT. Direct & Voordelig Online!

   Vanaf: €17,00
   Lengte op maat - tot 230 cm
  • Dorpel composiet Bianco S 8x2 cm

   Dorpel Composiet Bianco S 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Bianco L 8x2 cm

   Dorpel Composiet Bianco L 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Beige 8x2 cm

   Dorpel Composiet Beige 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Perlato 8x2 cm

   Dorpel Composiet Perlato 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Titano 8x2 cm

   Dorpel Composiet Titano licht grijs 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Grigio 8x2 cm

   Dorpel Composiet Grigio grijs 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Marrone bruin 8x2 cm

   Dorpel Composiet Marrone buin 8x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. NATUURSTEENvakman.nl; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Hardsteen look antraciet 8x2 cm

   Dorpel Composiet Hardsteen look antraciet 8 x2 cm. Een Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen; Online, Op Maat, de Beste Prijs & Snel in Huis!

   Vanaf: €23,75
   Lengte op maat - tot 240 cm
  • Dorpel composiet Cool grey 8x2 cm

   Dorpel Composiet Cool Grey (licht grijs) 8x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT tot 230 cm. Direct & Voordelig Online, Snel in huis!

   Vanaf: €23,00
   Lengte op maat - tot 230 cm
  • Dorpel composiet Carrara wit 8x2 cm

   Dorpel Composiet Carrara wit (marmer look) 8x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT. Direct & Voordelig Online, Snel bezorgd!

   Vanaf: €23,00
   Lengte op maat - tot 230 cm
  • Dorpel composiet Crema Marfil 8x2 cm

   Dorpel Composiet Crema Marfil (crème / zandkleurig) 8x2 cm. Deurdorpel van Marmer Composiet voor binnen. Lengte OP MAAT. Direct & Voordelig Online!

   Vanaf: €23,00
   Lengte op maat - tot 230 cm

Een composiet dorpel voor binnen op maat.

Bij NATUURSTEENvakman.nl bestelt u eenvoudig een binnen dorpel, ook wel deurdorpel en binnendorpel genoemd, van composiet op maat. Naast een unieke kleurkeuze kunt u kiezen uit diverse afmetingen (de breedte en de dikte van de dorpel). De meest gebruikte (standaard) dorpel afmetingen kunt u bij ons direct online bestellen; 5x2 cm, 8x2 cm, 11,4x2 cm en 15x2 cm. Op de product detailpagina kunt u vervolgens de gewenste lengte van de dorpel invoeren (in cm). Wanneer u de lengte invoert en op de button 'bereken' klikt, wordt de exacte prijs direct getoond. U kunt bij ons een deurdorpel voor binnen tot een maximale lengte van 240 cm direct online bestellen. 

Dorpels van composiet voor een vaste & scherpe prijs. 

Het recht op maat zagen & mooi bijwerken zit inbegrepen in de online prijs. Daarnaast kunt u direct online ook nog diverse maatwerk zaagdiensten mee bestellen. Bij deurdorpels voor binnen is bijvoorbeeld het uitzagen van een hoek(je) vaak een specifieke klantwens. U kunt de meest gevraagd maatwerk zaagdiensten direct online bestellen voor een vaste prijs. Met één muisklik kunt u de optie selecteren, waarna u de specificaties in kunt vullen. Ook wordt hierbij direct de prijs van uw dorpel aangepast. van Nadat wij uw bestelling ontvangen wordt de dorpel specifiek in de door u ingevoerde lengte gezaagd en netjes bijgewerkt. 

Vervolgens dragen wij zorg voor een snelle levering. Met een eigen voorraad 'ruw composiet' (materiaal), natuursteen zagerij & team ervaren vakmannen kunnen wij een maatwerk dorpel niet alleen snel, maar ook voordelig leveren. Dit geldt natuurlijk ook voor een composiet vensterbank

Meer informatie over (marmer)composiet.

Marmer composiet is een mix van kunstmatige hars, kleurstof en fijn gemalen natuursteen (marmer). De verhouding van natuursteen in het composiet betreft ongeveer 95%. Deze ingrediënten worden vervolgens gemixt en samengeperst tot grote blokken. Nadat het marmer composiet uitgehard is worden de blokken in platen gezaagd, waarna de bovenzijde gepolijst wordt.

Het eindresultaat is een topkwaliteit eindproduct met een mooie gelijke kleur(tint) en structuur. Naast een optimale prijs-kwaliteit verhouding en een luxe uitstraling biedt een vensterbank van marmer composiet een ongekende keuze op het gebied van kleur. Andere voordelen van composiet ten opzichte van natuursteen; Minimale wateropname, standaard afmetingen (diktes), maximale hardheid, slijtvast, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en prijstechnisch voordelig(er). 

LET OP: Onze composiet dorpels worden vervaardigd uit topkwaliteit marmercomposiet uit Italië. U bent hierbij dus verzekerd van een topkwaliteit product, Eerlijk & Duurzaam geproduceerd in Europa, met een prachtig Italiaans design. 

Met een unieke kleurcollectie zijn de mogelijkheden bij NATUURSTEENvakman.nl op het gebied van composiet dorpels (en tevens vensterbanken) zeer divers. Zo bieden wij ook een prachtige hardsteen look - imitatie aan. Wilt u toch liever een 'echte', bekijk dan hier ons assortiment hardstenen dorpels (Belgisch Hardsteen) >>

© Copyright 2019 NATUURSTEENvakman - Development & Online marketing by ROCA online
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »